Foreldre,  HVERDAG,  HVERDAGSGLEDE,  Personlig,  SKOLE,  USA

livet vårt i USA med Covid-19

Da ble det isolering fra samfunnet igjen. Noe vi gjorde i mindre grad da vi hadde en gutt som var ekstremt prematur, men som vi kjenner igjen nå. Skifte klær, vaske hender og sprite. Holde oss unna folk som kan være syke (les: alle).

Jeg må innrømme at jeg får litt klaustrofobiske tendenser. Akkurat nå har jeg en dårlig periode, men jeg prøver å fokusere på det som ER positivt.

Vi isolerer oss fortsatt. Skolen starter ikke igjen før i august og det nye skoleåret er i gang. Minsten er meldt inn i Kindergarten og vi forbereder han så godt vi kan. Vi har ei som avslutter et skoleår med et mye bedre utgangspunkt og attitude enn i fjor (til tross for alt!), og det var målet. Yeay!

Treningssenteret og pilatesstudioet mitt er fortsatt stengt, så jeg kjører på med hjemmetrening og drar familien ut på turer. Jeg har kjøpt meg longboard! Tenke det! Dette har jeg drømt om i kanskje 12 år? Nå skjedde det, og det er så gøy! Jeg har verken stått på snowboard eller skatet før, så det skal litt til for å lære en 35 år gammel kropp nye kunstner. Men det går greit enn så lenge. Og snart får vi en 8 åring i hus som har ønsket seg skateboard til bursdagen sin. Det blir kult å gjøre sammen.

Temperaturen begynner å bli grei, og strendene er åpne igjen. Det blir fristedet vårt i sommer. Vi har community pools, men vi kan ikke dra dit med tanke på lillebror sine lunger. Vi aner ikke hvordan han vil takle det å bli syk, og ikke vil vi finne det ut heller. Vi vurderer derfor å kjøpe oss båt. Nei, vi skal kjøpe oss båt. Vi skal bare få ting litt på stell hjemme. For hjemme i Norge har det skjedd ting. Vi har solgt det fine, fine huset vårt! Vi elsket området og gaten vår så mye, så da nabohuset ble lagt ut til salg så kjøpte vi det. Det er dobbelt så stort med dobbelt så stor tomt. Totalt oppussingsobjekt, et pengesluk, men en innvestering i fremtiden. Vi forsøker å planlegge så mye vi kan, men må snakke med noen som kan det så vi ikke går på de største smellene. Huset er fra tidlig 50-tallet, og vi skal endre romløsninger, slå ned vegger og en diger peis, flytte kjøkkenet, bygge ut og bytte gulv og tak inne. Blant annet. Jeg tror det blir slitsomt, men mest spennende. Og kjempefint!

Min eksamen er blitt flyttet til august, og jeg må gjøre om på studieplanen videre. Det året her har ikke blitt slik jeg trodde. Og sånn er det bare. Jeg kan ikke gjøre noe med det nå, men jeg kan planlegge så jeg får noe av det før vi skal flytte hjem til Norge igjen. Vi er snart halvveis i oppholdet vårt, og jeg får helt panikk av å tenke over alt vi ikke har gjort, ikke får gjort og alt som ikke kommer til å skje heller.. Vi må heller kose oss med det vi faktisk kan, og det vi får ut av dette er mer familietid. På godt og vondt (haha), men mest godt.

Skal oppdatere litt mer senere. Vi har leketime nå, før det blir kveldsmat og legging av barn. Regner med at vi ikke er alene om å nyte voksentiden litt ekstra på kveldstid i disse tider 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *