FERIE,  Høst,  JUL,  SKOLE,  USA

Uh oh..

En liten pust i bakken ble det igjen. Denne høsten og vinteren har virkelig gått unna! Her kommer noen høydepunkt.

I høst, rundt Thanksgiving, hadde vi både friendsgiving og en roadtrip. Vi reiste til Atlanta og Chattanooga, noe vi levde lenge på. Vi fikk krysset av to stater på kartet, og ble enda bedre kjent med noen norske venner av oss.

Vi var og på vår første camping tur med speidergruppa til lillemor. Det var kaldere enn forventet, men en veldig fin opplevelse. Nå i mars skal vi på camping igjen, og i mai skal de overnatte under Spaceshuttlen Atlantis!

Julen feiret vi hjemme, bare oss fire. Vi bestemte oss for å ta det helt med ro, for høsten har vært hektisk. I tillegg så fristet det ikke med jetlag i Norge i to uker mens vi kjørte Norge på kryss og tvers for å rekke over familie og venner. Vi endte og opp med å være syke hele gjengen, så det var godt å ta det rolig. Selv om det så klart var litt trist å ikke se familien i den perioden. Godt vi har Internett!

Romjulen var bedre. Vi var nesten friske nok til å reise på en liten ferietur med en annen norsk familie vi har blitt kjent med. Det er kjempedyrt å reise i romjulen hvis du ikke planlegger godt. Det gjorde ikke vi, men det er utrolig hva litt urolig søvn og husjakt på airbnb kl 4 om morgenen bringer! Vi fikk et palass av et hus til en god pris i Fort Myers, sør i Florida. Ren flaks.

Det nye året startet med et brak. Vi fikk en uke på skole og jobb, og så reiste vi på cruise til Mexico og Bahamas.

Vi fant ut at vi ikke er cruise folk – dette var jo verre enn å være på chartertur! Men etter å ha fordøyd alt, og snakket med andre som har cruiset med andre cruiseselskap.. så kan det hende at det en gang i fremtiden blir cruise igjen. Men ikke med det første.

Utenom dette har jeg faktisk begynt å studere! Jeg startet i fjor høst, men papirarbeidet tok så lang tid at jeg ikke meldte meg opp til eksamen. Det får bli til sommeren. Og nå går ting litt lettere, for lillebror har endelig startet med lenger dager i barnehagen. Dette gir meg mye mer fritid, og det har vært svært etterlengtet.

Jeg skal oppdatere igjen snart. Det har faktisk gått et helt år siden vi flyttet hit, og jeg har så mye å oppsummere!

Men enn så lenge!

-Tuva

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *